Brian De Palma

Brian De Palma

Doğum Bilgisi

11 Eylül 1940

Yaş

80


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Öldüren Tutku 5 Nisan 2013
M3 Film 14.843 154.098
Örtülü Gerçek 15 Şubat 2008
Özen Film 7.556 51.962
Cehennem Çiçeği 9 Şubat 2007
Özen Film 24.562 226.478
Öldüren Kadın 20 Eylül 2002
Warner Bros. Türkiye 92.225 376.881
Görev Mars 6 Ekim 2000
UIP Türkiye 73.114 187.738
Yılan Gözler 20 Kasım 1998
UIP Türkiye 251.755 285.258
Görevimiz Tehlike 20 Eylül 1996
UIP Türkiye 419.549 1.099.829
İçimizdeki Şeytan 10 Eylül 1993
UIP Türkiye - -
Carlito'nun Yolu 12 Şubat 1993
UIP Türkiye - -
Şenlik Ateşi 7 Haziran 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Savaş Günahları 7 Eylül 1990
Warner Bros. Türkiye - -
Dokunulmazlar 14 Nisan 1989
UIP Türkiye - -