Brett Ratner

Brett Ratner


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 391.073 4.432.828
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712
Gün Batarken 22 Nisan 2005
Özen Film 62.222 431.566
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP Türkiye 396.485 1.892.263
Bitirim İkili 2 26 Ekim 2001
Warner Bros. Türkiye 234.696 731.542
Aile Babası 9 Şubat 2001
A&P Filmcilik 94.722 255.620
Bitirim İkili 8 Ocak 1999
Warner Bros. Türkiye 288.434 295.563
Para Konuşur 22 Mayıs 1998
Umut Sanat 35.101 27.950