Brendan Galvin


Gelecek Filmler

Dengesiz Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Rambo: Son Kan 20 Eylül 2019
CGV Mars D. 54.244 937.918
Solace 23 Ekim 2015
Pinema 77.927 1.092.518
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
Kaçış Planı 10 Ocak 2014
Tiglon 73.255 844.815
Pinema 72.800 729.320
Ölümsüzler 11 Kasım 2011
Pinema 541.438 6.015.023
Kan ve Çikolata 8 Haziran 2007
Özen Film 40.473 292.936
Özen Film 16.384 97.588
Düşman Hattı 18 Ocak 2002
Özen Film 107.961 377.764