Billy Burke

Billy Burke

Doğum Bilgisi

25 Kasım 1966

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Işıklar Sönünce 22 Temmuz 2016
Warner Bros. Türkiye 124.094 1.419.110
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Kız ve Kurt 1 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 69.882 681.170
İntikam Yolu 3D 25 Mart 2011
Warner Bros. Türkiye 127.317 1.419.139
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980
Öldür.com 20 Haziran 2008
UIP Türkiye 31.236 245.453
Cinayet Gecesi 18 Mayıs 2007
35 Milim 83.859 703.552
Ekip 49 18 Şubat 2005
UIP Türkiye 28.225 193.743
Örümceğin Maskesi 10 Ağustos 2001
UIP Türkiye 86.738 268.692
Mafya 25 Eylül 1998
UIP Türkiye 135.020 140.324