Bill Pullman

Bill Pullman

Doğum Tarihi

17 Aralık 1952

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 ₺146.777 5.920
22.08.2018 ₺2.823.633 196.047
24.06.2016 ₺3.057.922 236.648
28.08.2015 ₺220.378 19.451
26.09.2014 ₺1.319.357 105.538
07.09.2012 ₺169.432 16.364
04.08.2006 ₺1.194.886 176.521
28.10.2005 ₺19.998 4.443
17.12.2004 ₺2.218.790 359.763
19.05.2000 ₺169.597 103.218
31.10.1997 ₺14.426 748
04.10.1996 ₺167.403 596.968
01.12.1995 - -
08.09.1995 ₺49.455 377.779
11.11.1994 - -
19.10.1990 - -

Diğer Filmleri