Bill Pullman

Bill Pullman

Doğum Tarihi

17 Aralık 1952

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 146.777 TL 5.920
22.08.2018 2.823.633 TL 196.047
24.06.2016 3.057.922 TL 236.648
28.08.2015 220.378 TL 19.451
26.09.2014 1.319.357 TL 105.538
07.09.2012 169.432 TL 16.364
04.08.2006 1.194.886 TL 176.521
28.10.2005 19.998 TL 4.443
17.12.2004 2.218.790 TL 359.763
19.05.2000 169.597 TL 103.218
31.10.1997 9.674 TL 511
04.10.1996 167.403 TL 596.968
01.12.1995 - -
08.09.1995 49.455 TL 377.779
11.11.1994 - -
19.10.1990 - -

Diğer Filmleri