Bill Pullman

Bill Pullman

Doğum Bilgisi

17 Aralık 1952

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karanlık Sular 7 Şubat 2020
Chantier 5.920 146.777
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. 196.047 2.823.633
TME Films 236.648 3.057.922
American Ultra 28 Ağustos 2015
TME Films 19.451 220.378
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. 105.538 1.319.357
Tiglon 16.364 169.432
Korkunç Bir Film 4 4 Ağustos 2006
UIP 176.521 1.194.886
Sevgili Wendy 28 Ekim 2005
Bir Film 4.443 19.998
Garez 17 Aralık 2004
Warner Bros. 359.763 2.218.790
Kara Göl 19 Mayıs 2000
Özen Film 103.218 169.597
Kayıp Otoban 31 Ekim 1997
Pinema - -
Kurtuluş Günü 4 Ekim 1996
Tiglon Özen Film 596.968 167.403
Sen Uyurken 1 Aralık 1995
UIP - -
Sevimli Hayalet 8 Eylül 1995
UIP 377.779 49.455
Malice 11 Kasım 1994
Özen Film - -
UIP - -