Bill Pope

Bill Pope

Doğum Tarihi

19 Haziran 1952

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 2.211.783 TL 109.432
15.02.2019 4.788.970 TL 258.945
30.06.2017 2.124.211 TL 161.794
15.04.2016 3.404.723 TL 279.901
25.05.2012 1.909.763 TL 157.197
20.02.2009 293.365 TL 34.154
04.05.2007 5.671.787 TL 737.889
02.07.2004 4.408.698 TL 752.585
07.11.2003 5.379.487 TL 912.178
16.05.2003 7.738.646 TL 1.470.316
02.02.2001 327.039 TL 150.268
03.09.1999 2.108.063 TL 1.354.812
09.05.1997 - -
17.06.1994 - -
19.04.1991 - -