Bill Paxton

Bill Paxton

Doğum Bilgisi

17 Mayıs 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Circle 28 Nisan 2017
Pinema 50.538 740.258
Gece Vurgunu 28 Kasım 2014
CGV Mars D. 16.152 248.472
Yetenek Avcısı 11 Temmuz 2014
UIP Türkiye 7.585 95.029
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. Türkiye 417.164 4.921.059
Dikey Limit 26 Ocak 2001
Warner Bros. Türkiye 813.027 1.819.574
U-571 3 Kasım 2000
A&P Filmcilik 33.161 76.710
Titanik 20 Şubat 1998
Tiglon Özen Film 2.943.123 3.673.071
Düzenbaz 5 Aralık 1997
Özen Film - -
Akşam Yıldızı 16 Mayıs 1997
Avşar Film - -
Twister 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -
Apollo 13 6 Ekim 1995
UIP Türkiye - -
Gerçek Yalanlar 28 Ekim 1994
UIP Türkiye - -
Kasabanın Namusu 1 Temmuz 1994
Özen Film - -
Helena'yı Sarmak 17 Aralık 1993
Özen Film - -
Predator 2 5 Temmuz 1991
Özen Film - -