Bill Nighy

Bill Nighy


Gelecek Filmler

Minamata Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Bookshop 8 Haziran 2018
Filmartı 7.294 90.704
Aşkın Çekimi 19 Mayıs 2017
Bir Film 6.222 85.173
Onur 26 Haziran 2015
M3 Film 5.129 59.257
TME Films 6.176 87.653
Pinema 259.030 3.219.554
Zamanda Aşk 4 Ekim 2013
UIP 67.705 848.687
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. 101.025 1.247.430
Gerçeğe Çağrı 10 Ağustos 2012
Warner Bros. 272.047 2.739.572
Tiglon 12.288 138.276
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. 384.188 4.302.146
Hediye Operasyonu 2 Aralık 2011
Warner Bros. 125.487 1.414.372
Rango 4 Mart 2011
UIP 134.758 1.294.716
Warner Bros. 798.432 7.557.967
Sevgili Hedefim 8 Ekim 2010
Özen Film 13.247 117.701
G-Force 18 Eylül 2009
UIP 107.284 1.043.553
Warner Bros. 72.594 598.162
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817
Hot Fuzz 13 Temmuz 2007
UIP 13.198 106.179
UIP 970.114 7.400.884
Skandal 2 Mart 2007
Özen Film 27.629 254.155
Fare Şehri 15 Aralık 2006
UIP 240.594 1.785.452
Özen Film 62.677 488.588
UIP 1.005.052 7.182.112
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. 37.156 298.497
UIP 36.627 285.437
Dayanılmaz Aşk 22 Nisan 2005
Bir Film 6.936 43.771
Karanlıklar Ülkesi 30 Ocak 2004
Özen Film 131.777 781.277