Bilal Kalyoncu

Bilal Kalyoncu


Gelecek Filmler

Malazgirt 1071 Aksiyon, Savaş, Tarihi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

29 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cin-si Bozuk 6 Eylül 2019
CGV Mars D. 14.744 233.508
CGV Mars D. 526.828 7.842.461
Dalavere 11 Ocak 2019
CGV Mars D. 5.665 71.928
FFD 9.477 96.507
Sinyalciler 16 Haziran 2017
FFD 42.809 488.631
Hep Yek 2 13 Ocak 2017
TME Films 372.557 4.282.548
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
Alkarısı: Cinnet 26 Haziran 2015
Chantier 34.451 354.702
Helak: Kayıp Köy 22 Mayıs 2015
Chantier 38.709 395.187
Karınca Kapanı 9 Mayıs 2014
Tiglon 15.614 153.020
Ülkücüler 6 Nisan 2012
Özen Film 55.994 416.674