Benoit Delhomme

Benoit Delhomme


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başka Sinema 60.454 846.402
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP Türkiye 89.324 1.221.913
İnsan Avı 5 Eylül 2014
Pinema 14.343 212.497
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Bir Gün 14 Ekim 2011
Warner Bros. Türkiye 150.144 1.597.479
Ölüm Odası (2011) 8 Temmuz 2011
M3 Film 22.627 184.428
1408 28 Eylül 2007
Warner Bros. Türkiye 167.804 1.405.291
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP Türkiye 97.021 908.787
Venedik Taciri 12 Mayıs 2006
Warner Bros. Türkiye 27.941 216.248
Ölümcül Devir 16 Ocak 2004
ASKD - -
Salome 16 Mayıs 2003
Belge Film - -
Artemisia 1 Eylül 2000
Özen Film - -
Özen Film 17.782 33.652