Benjamin Wallfisch

Benjamin Wallfisch

Doğum Bilgisi

8 Kasım 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Görünmez Adam 28 Şubat 2020
UIP Türkiye 98.362 1.902.615
O Bölüm 2 6 Eylül 2019
Warner Bros. Türkiye 404.106 7.381.630
Hellboy 12 Nisan 2019
CGV Mars D. 131.379 2.275.978
Shazam! 6 Güç 5 Nisan 2019
Warner Bros. Türkiye 295.920 5.282.187
Karanlık Zihinler 3 Ağustos 2018
TME Films 171.953 2.091.550
Warner Bros. Türkiye 164.376 2.592.438
O 15 Eylül 2017
Warner Bros. Türkiye 401.459 5.402.114
Warner Bros. Türkiye 260.527 3.336.970
Gamba: Macera Çetesi 5 Mayıs 2017
TME Films 21.171 230.145
Yaşam Kürü 17 Mart 2017
TME Films 17.108 248.040
Gizli Sayılar 24 Şubat 2017
TME Films 37.494 575.470
Işıklar Sönünce 22 Temmuz 2016
Warner Bros. Türkiye 124.094 1.419.110
Fetih 1453 16 Şubat 2012
Tiglon 6.572.618 55.744.699
Sevgili Wendy 28 Ekim 2005
Bir Film 4.443 19.998