Ben Kingsley

Ben Kingsley


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.09.2018 252.350 TL 18.470
19.05.2017 606.331 TL 51.117
24.03.2017 162.231 TL 12.952
04.12.2015 66.491 TL 4.306
09.10.2015 896.826 TL 55.944
10.07.2015 1.439.261 TL 118.223
02.01.2015 1.392.252 TL 115.632
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
08.11.2013 447.311 TL 38.760
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
02.12.2011 1.383.279 TL 109.250
21.05.2010 4.933.804 TL 547.200
12.03.2010 2.262.684 TL 227.930
19.12.2008 154.433 TL 15.571
10.10.2008 397.120 TL 35.350
22.10.2004 16.572 TL 1.782
25.04.2003 68.123 TL 11.348
13.10.2000 35.349 TL 35.604
11.07.1997 - -
19.01.1996 - -
17.06.1994 - -
04.03.1994 - -
24.12.1993 - -
23.04.1993 - -
22.05.1992 - -
19.07.1991 - -