Ben Kingsley

Ben Kingsley

Doğum Tarihi

31 Aralık 1943

Yaş

77


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.09.2018 ₺252.350 18.470
19.05.2017 ₺606.331 51.117
24.03.2017 ₺162.231 12.952
04.12.2015 ₺66.491 4.306
09.10.2015 ₺896.826 55.944
10.07.2015 ₺1.439.261 118.223
02.01.2015 ₺1.392.252 115.632
12.12.2014 ₺4.293.389 342.027
08.11.2013 ₺447.311 38.760
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
02.12.2011 ₺1.383.279 109.250
21.05.2010 ₺4.933.804 547.200
12.03.2010 ₺2.262.684 227.930
19.12.2008 ₺154.433 15.571
10.10.2008 ₺397.120 35.350
22.10.2004 ₺16.572 1.782
25.04.2003 ₺68.123 11.348
13.10.2000 ₺35.349 35.604
11.07.1997 - -
19.01.1996 - -
17.06.1994 - -
04.03.1994 - -
24.12.1993 - -
23.04.1993 - -
22.05.1992 - -
19.07.1991 - -

Diğer Filmleri