Ben Davis

Ben Davis

Doğum Yılı

1961

Yaş

60


Gelecek Filmler

Eternals 3 Boyutlu, Aksiyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021
The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 2.431.505 TL 151.165
08.03.2019 19.438.225 TL 1.082.282
02.02.2018 639.072 TL 42.290
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
10.06.2016 85.407 TL 5.580
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
02.01.2015 918.137 TL 60.869
01.08.2014 4.142.744 TL 346.390
23.08.2013 261.010 TL 24.799
22.03.2013 251.068 TL 19.568
27.04.2012 138.276 TL 12.288
30.03.2012 4.302.146 TL 384.188
11.02.2011 1.439.120 TL 144.531
31.07.2009 81.217 TL 10.409
05.10.2007 1.034.425 TL 118.318
09.02.2007 1.189.117 TL 149.399
29.07.2005 79.688 TL 9.847