Ben Davis

Ben Davis

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1961

Yaş

59


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021
Eternals 3 Boyutlu, Aksiyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dumbo 5 Nisan 2019
UIP Türkiye 151.165 2.431.505
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP Türkiye 1.082.282 19.438.225
TME Films 42.290 639.072
Doktor Strange 4 Kasım 2016
UIP Türkiye 827.731 11.232.742
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
UIP Türkiye 1.284.848 15.618.775
Uyuyana Kadar 2 Ocak 2015
Pinema 60.869 918.137
Galaksinin Koruyucuları 1 Ağustos 2014
UIP Türkiye 346.390 4.142.744
Bu Aşk Fazla Sürmez 23 Ağustos 2013
M3 Film 24.799 261.010
Yedi Psikopat 22 Mart 2013
Pinema 19.568 251.068
Tiglon 12.288 138.276
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
Ayin (2011) 11 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 144.531 1.439.120
Franklyn 31 Temmuz 2009
Tiglon 10.409 81.217
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP Türkiye 118.318 1.034.425
Hannibal Doğuyor 9 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 149.399 1.189.117
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688