Basil Poledouris

Basil Poledouris

Doğum Tarihi

21 Ağustos 1945

Ölüm Tarihi

8 Kasım 2006 (Yaş 61)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.07.2000 177.939 TL 85.421
14.01.2000 496.164 TL 253.842
15.10.1999 44.914 TL 29.617
06.11.1998 180.719 TL 178.323
06.02.1998 89.966 TL 154.476
26.09.1997 - -
24.05.1996 - -
12.01.1996 - -
08.12.1995 - -
20.01.1995 - -
27.05.1994 - -
28.01.1994 - -
01.10.1993 - -
17.01.1992 - -
25.10.1991 - -
09.08.1991 - -
21.06.1991 - -
14.09.1990 - -