Başak Köklükaya

Başak Köklükaya


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İşe Yarar Bir Şey 27 Ekim 2017
Başka Sinema 22.393 210.545
Süt 2 Ocak 2009
Medyavizyon 6.613 58.126
Küçük Kıyamet 22 Aralık 2006
Medyavizyon 383.749 2.777.457
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
Derviş 13 Aralık 2002
Warner Bros. Türkiye 18.888 75.988
İtiraf 3 Mayıs 2002
Özen Film 17.234 53.292
Üçüncü Sayfa 29 Ekim 1999
Özen Film 15.234 24.157
Hamam 24 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Mektup 26 Eylül 1997
UIP Türkiye - -