Barry Ackroyd

Barry Ackroyd

Doğum Tarihi

12 Mayıs 1954

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
20.12.2019 30.617 820.194
05.05.2017 18.759 266.055
29.07.2016 352.614 4.232.324
08.01.2016 54.256 885.782
26.06.2015 24.631 279.276
25.10.2013 112.044 1.323.186
16.03.2012 38.310 391.588
14.05.2010 5.772 45.751
30.04.2010 50.430 491.070
02.10.2009 20.883 222.629
20.10.2006 17.882 106.376
22.09.2006 12.698 116.399
01.09.2006 41.410 346.518
17.10.2003 7.556 47.928
22.09.2000 15.106 33.032
21.01.2000 11.972 22.683
22.01.1999 21.749 25.276