Barry Ackroyd

Barry Ackroyd

Doğum Bilgisi

12 Mayıs 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.617 820.194
TME Films 18.759 266.055
Jason Bourne 29 Temmuz 2016
UIP Türkiye 352.614 4.232.324
Büyük Açık 8 Ocak 2016
UIP Türkiye 54.256 885.782
Karanlık Yerler 26 Haziran 2015
CGV Mars D. 24.631 279.276
Kaptan Phillips 25 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 112.044 1.323.186
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP Türkiye 38.310 391.588
Hayata Çalım At 14 Mayıs 2010
Tiglon 5.772 45.751
Yeşil Bölge 30 Nisan 2010
UIP Türkiye 50.430 491.070
Tiglon 20.883 222.629
Bir Film 17.882 106.376
Duygudan da Öte 22 Eylül 2006
Özen Film 12.698 116.399
Uçuş 93 1 Eylül 2006
UIP Türkiye 41.410 346.518
Afili Delikanlı 17 Ekim 2003
Umut Sanat 7.556 47.928
En Büyük Günah 22 Eylül 2000
Özen Film 15.106 33.032
Güzel İnsanlar 21 Ocak 2000
Özen Film 11.972 22.683
Benim Adım Joe 22 Ocak 1999
Özen Film 21.749 25.276