Bahtiyar Engin

Bahtiyar Engin

Doğum Tarihi

22 Temmuz 1966

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.01.2019 71.928 TL 5.665
26.10.2018 155.473 TL 11.947
13.04.2018 2.480.087 TL 212.285
17.11.2017 264 TL 29
19.05.2017 411.164 TL 39.237
25.01.2017 7.812.158 TL 663.675
25.12.2015 16.805.210 TL 1.465.092
13.11.2015 21.859.347 TL 1.828.311
24.09.2015 461.142 TL 40.422
16.01.2015 939.357 TL 93.326
07.11.2014 419.385 TL 42.139
02.10.2014 24.684.790 TL 2.187.278
09.05.2014 153.020 TL 15.614
04.04.2014 155.899 TL 16.238
14.09.2012 532.123 TL 57.905
23.03.2012 352.879 TL 46.445
23.03.2012 149.129 TL 18.658
26.02.2010 8.257.823 TL 1.028.270
08.02.2008 2.248.907 TL 334.168
14.12.2007 15.334.881 TL 2.002.631
20.10.2006 12.985.183 TL 1.710.212
23.01.2004 16.022.456 TL 2.894.802
21.11.2003 1.442.056 TL 263.481
08.12.2000 310.342 TL 142.451