Bahtiyar Engin

Bahtiyar Engin

Doğum Bilgisi

22 Temmuz 1966

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dalavere 11 Ocak 2019
CGV Mars D. 5.665 71.928
TME Films 11.947 155.473
Oflu Hoca Trakya'da 13 Nisan 2018
UIP 212.285 2.480.087
Ayaz 17 Kasım 2017
Orak Film 29 264
Her Şey Mümkün 19 Mayıs 2017
CGV Mars D. 39.237 411.164
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Delibal 25 Aralık 2015
Warner Bros. 1.465.092 16.805.210
Ali Baba ve 7 Cüceler 13 Kasım 2015
CGV Mars D. 1.828.311 21.859.347
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
Mazlum Kuzey 16 Ocak 2015
Warner Bros. 93.326 939.357
İnşaat 2 7 Kasım 2014
Cinefilm 42.139 419.385
Pek Yakında 2 Ekim 2014
Warner Bros. 2.187.278 24.684.790
Karınca Kapanı 9 Mayıs 2014
Tiglon 15.614 153.020
Aşk Oyunu 4 Nisan 2014
Tiglon 16.238 155.899
Toprağın Çocukları 14 Eylül 2012
UIP 57.905 532.123
El Yazısı 23 Mart 2012
Medyavizyon 46.445 352.879
Tiglon 18.658 149.129
Veda 26 Şubat 2010
Tiglon 1.028.270 8.257.823
Semum 8 Şubat 2008
Warner Bros. 334.168 2.248.907
Kabadayı 14 Aralık 2007
UIP 2.002.631 15.334.881
Hokkabaz 20 Ekim 2006
KenDa 1.710.212 12.985.183
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
İnşaat 21 Kasım 2003
Warner Bros. 263.481 1.442.056
Warner Bros. 142.451 310.342