Aytaç Arman

Aytaç Arman


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Beni Sen Anlat 20 Şubat 2015
SETEM Akademi 238 1.110
Toz Ruhu 30 Aralık 2014
SETEM Akademi 3.817 28.400
Devrimden Sonra 6 Mayıs 2011
Tiglon 53.503 425.376
Sen Ne Dilersen 2 Aralık 2005
35 Milim 15.788 109.081
Karşılaşma 26 Aralık 2003
A&P Filmcilik - -
Özen Film 371.641 1.585.524
Melekler Evi 17 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 23.130 46.542
Akrebin Yolculuğu 2 Mayıs 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Buluşma 11 Kasım 1994
Trend Film - -
Bekle Dedim Gölgeye 29 Mart 1991
Yeşilçam Filmcilik - -