Audrey Tautou

Audrey Tautou


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başka Sinema 5.032 61.767
Yeni Yıl Tehlikede 15 Aralık 2017
Bir Film 16.802 185.480
Derinliklere Yolculuk 5 Mayıs 2017
Başka Sinema 3.115 36.037
Sonsuzluk 10 Mart 2017
Filmartı 1.787 17.351
Aşk Bilmecesi 25 Nisan 2014
Bir Film 9.711 100.815
M3 Film 3.011 22.941
Günlerin Köpüğü 24 Mayıs 2013
PinemArt 8.304 102.565
Sert Rüzgarlar 22 Haziran 2012
Duka Film 7.895 71.816
Aşkın Renkleri 27 Nisan 2012
M3 Film 18.172 180.563
Coco Chanel'den Önce 6 Kasım 2009
Chantier 22.843 274.310
Bir Aradayız, Hepsi Bu 12 Eylül 2008
Pinema 7.559 79.349
Zengin Avcısı 13 Temmuz 2007
Chantier 32.763 320.071
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. Türkiye 1.028.928 7.466.333
Kayıp Nişanlı 25 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 72.883 502.737
Seviyor, Sevmiyor 31 Ekim 2003
Özen Film 41.179 278.774
Kirli Tatlı Şeyler 19 Eylül 2003
A&P Filmcilik - -
İspanyol Pansiyonu 13 Haziran 2003
Özen Film 14.220 70.272
Amelie 23 Kasım 2001
Umut Sanat 249.261 939.253