Audrey Tautou

Audrey Tautou


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.04.2019 61.767 TL 5.032
15.12.2017 185.480 TL 16.802
05.05.2017 36.037 TL 3.115
10.03.2017 17.351 TL 1.787
25.04.2014 100.815 TL 9.711
12.07.2013 22.941 TL 3.011
24.05.2013 102.565 TL 8.304
22.06.2012 71.816 TL 7.895
27.04.2012 180.563 TL 18.172
06.11.2009 274.310 TL 22.843
12.09.2008 79.349 TL 7.559
13.07.2007 320.071 TL 32.763
19.05.2006 7.466.333 TL 1.028.928
25.03.2005 502.737 TL 72.883
31.10.2003 278.774 TL 41.179
19.09.2003 - -
13.06.2003 70.272 TL 14.220
23.11.2001 939.253 TL 249.261