Atticus Ross

Atticus Ross

Doğum Bilgisi

16 Ocak 1968

Yaş

52


Gelecek Filmler

Soul 3 Boyutlu, Animasyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kara Gün 23 Haziran 2017
TME Films 9.572 137.376
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Aşk ve Merhamet 28 Ağustos 2015
TME Films 3.430 46.825
Hacker 16 Ocak 2015
UIP Türkiye 41.860 547.145
Kayıp Kız 10 Ekim 2014
TME Films 132.117 1.898.192
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Warner Bros. Türkiye 178.403 1.966.484
Sosyal Ağ 22 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 85.076 983.681
Tanrının Kitabı 5 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 127.045 1.240.570