Atli Örvarsson

Atli Örvarsson

Doğum Bilgisi

7 Temmuz 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 112.144 1.132.642
Belalı Tanık 18 Ağustos 2017
Pinema 111.013 1.484.320
CGV Mars D. 54.234 542.518
İnatçılar 17 Haziran 2016
M3 Film 3.091 28.621
Tiglon 103.355 986.727
UIP Türkiye 285.957 3.387.081
Kartal 24 Haziran 2011
Tiglon 26.224 224.064
Cadılar Zamanı 14 Ocak 2011
Pinema 251.543 2.599.014
Son Oyun (2009) 3 Nisan 2009
Sinetel 25.726 222.148
Babil M.S. 26 Eylül 2008
Tiglon 142.619 1.192.581
Bakış Açısı 4 Nisan 2008
Warner Bros. Türkiye 154.458 1.332.297