Ashley Judd

Ashley Judd

Doğum Bilgisi

19 Nisan 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çifte Soygun 27 Nisan 2012
Pinema 29.716 323.148
Aramızda Kalsın 25 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 52.708 248.553
Büyük Günahlar 28 Haziran 2002
Özen Film 74.752 257.935
Özen Film 93.335 262.190
Çifte Tehlike 31 Mart 2000
UIP Türkiye 141.058 309.079
Küçük Mucize 23 Nisan 1999
UIP Türkiye 15.925 20.819
Kızları Öp 24 Nisan 1998
UIP Türkiye 91.878 74.117
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Büyük Hesaplaşma 1 Mart 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Acemi 13 Kasım 1992
Film Pop - -