Arzu Yanardağ

Arzu Yanardağ


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hasbihal 26 Nisan 2019
Chantier 502 7.201
Olur İnşallah 5 Haziran 2015
Pinema 43.348 408.724
Koğuş Akademisi 17 Mayıs 2013
Pinema 75.362 642.182
Eylül 30 Eylül 2011
Medyavizyon 3.556 29.057
Kolpaçino: Bomba 11 Mart 2011
Warner Bros. 736.320 6.559.712
Warner Bros. 34.380 272.173
Umut Adası 16 Mart 2007
Özen Film 18.927 117.036
Özen Film 19.448 128.271
Hoşgeldin Hayat 3 Aralık 2004
Özen Film 6.442 33.681
Asansör 26 Kasım 1999
Özen Film 81.281 126.850