Antonio Pinto

Antonio Pinto

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Amy 16 Ekim 2015
M3 Film 19.702 302.604
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
McFarland 26 Haziran 2015
UIP Türkiye 1.938 28.704
Muhbir 14 Haziran 2013
Pinema 15.150 153.643
The Host 29 Mart 2013
Chantier 56.100 583.872
Senna 6 Mayıs 2011
UIP Türkiye 341 4.244
UIP Türkiye 31.947 298.540
Kusursuz Yabancı 20 Nisan 2007
Warner Bros. Türkiye 149.896 1.306.206
Savaş Tanrısı 14 Ekim 2005
Warner Bros. Türkiye 193.587 1.443.158
Tanrıkent 18 Temmuz 2003
Özen Film 28.378 137.054