Anthony Dod Mantle

Anthony Dod Mantle

Doğum Tarihi

14 Nisan 1955

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.09.2020 95.979 TL 4.277
29.03.2019 116.375 TL 8.622
05.05.2017 306.126 TL 20.258
06.01.2017 809.261 TL 56.061
22.07.2016 169.703 TL 12.463
01.01.2016 681.409 TL 45.778
20.09.2013 468.996 TL 37.661
14.06.2013 136.803 TL 14.765
28.09.2012 613.009 TL 54.881
24.06.2011 224.064 TL 26.224
18.02.2011 481.516 TL 48.663
11.06.2010 324.609 TL 35.394
27.02.2009 3.097.866 TL 338.209
23.02.2007 65.633 TL 8.882
02.12.2005 40.353 TL 7.995
04.11.2005 95.588 TL 15.901
28.10.2005 19.998 TL 4.443
05.12.2003 304.938 TL 47.831
11.07.2003 378.859 TL 75.329