Anthony Dod Mantle

Anthony Dod Mantle

Doğum Tarihi

14 Nisan 1955

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.09.2020 ₺95.979 4.277
29.03.2019 ₺116.375 8.622
05.05.2017 ₺306.126 20.258
06.01.2017 ₺809.261 56.061
22.07.2016 ₺169.703 12.463
01.01.2016 ₺681.409 45.778
20.09.2013 ₺468.996 37.661
14.06.2013 ₺136.803 14.765
28.09.2012 ₺613.009 54.881
24.06.2011 ₺224.064 26.224
18.02.2011 ₺481.516 48.663
11.06.2010 ₺324.609 35.394
27.02.2009 ₺3.097.866 338.209
23.02.2007 ₺65.633 8.882
02.12.2005 ₺40.353 7.995
04.11.2005 ₺95.588 15.901
28.10.2005 ₺19.998 4.443
05.12.2003 ₺304.938 47.831
11.07.2003 ₺378.859 75.329