Anson Mount

Anson Mount

Doğum Bilgisi

25 Şubat 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Inhumans 1 Eylül 2017
CGV Mars D. 5.453 135.087
Bay Doğru 29 Nisan 2016
TME Films 1.288 14.975
Geçmişin Laneti 28 Ağustos 2015
Pinema 10.154 119.528
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Koruyucu 11 Mayıs 2012
UIP Türkiye 149.049 1.439.625
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Vahşet Partisi 3 Nisan 2009
Tiglon 25.813 170.736
Yerinde Olsam 2 Aralık 2005
Özen Film 51.608 466.217
Dönüm Noktası (2002) 24 Mayıs 2002
Özen Film 32.755 109.877
Gerçek Efsaneler 2 10 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 99.216 214.517