Anna Kendrick

Anna Kendrick


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.09.2018 554.526 TL 33.452
28.10.2016 854.508 TL 61.158
08.07.2016 246.343 TL 19.023
29.04.2016 14.975 TL 1.288
24.07.2015 59.494 TL 4.633
24.04.2015 68.535 TL 4.676
20.02.2015 423.087 TL 33.638
23.08.2013 157.387 TL 12.595
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
21.09.2012 189.158 TL 16.340
18.05.2012 1.155.203 TL 108.676
30.03.2012 89.010 TL 7.942
18.11.2011 12.209.108 TL 1.379.487
30.06.2010 8.649.021 TL 1.041.920
15.01.2010 620.741 TL 54.728
20.11.2009 10.817.434 TL 1.243.754
16.01.2009 2.703.980 TL 329.220