Anna Kendrick

Anna Kendrick


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Bir Rica 14 Eylül 2018
Bir Film 33.452 554.526
Hesaplaşma 28 Ekim 2016
Warner Bros. 61.158 854.508
TME Films 19.023 246.343
Bay Doğru 29 Nisan 2016
TME Films 1.288 14.975
Son 5 Yıl 24 Temmuz 2015
CGV Mars D. 4.633 59.494
Cake 24 Nisan 2015
Warner Bros. 4.676 68.535
Sihirli Orman 20 Şubat 2015
UIP 33.638 423.087
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Tehlikeli Takip 21 Eylül 2012
Pinema 16.340 189.158
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Şansa Bak 30 Mart 2012
Pinema 7.942 89.010
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP 54.728 620.741
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980