Angelo Badalamenti

Angelo Badalamenti

Doğum Bilgisi

22 Mart 1937

Yaş

83


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Son Konser 26 Temmuz 2013
M3 Film 2.261 24.257
Lanetli Ada 3 Kasım 2006
UNP 37.561 318.044
Karanlık Su 22 Temmuz 2005
UIP Türkiye 125.901 828.846
Sekreter 24 Ocak 2003
Chantier - -
Özen Film 44.646 194.666
Kutsal Duman 9 Haziran 2000
UIP Türkiye 41.778 83.195
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869
Kayıp Otoban 31 Ekim 1997
Pinema - -
İkiz Tepeler 7 Mayıs 1993
Film Pop - -
Vahşi Duygular 30 Kasım 1990
Özen Film - -