Andy Serkis

Andy Serkis

Doğum Tarihi

20 Nisan 1964

Yaş

56


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2018 10.662.657 TL 718.743
13.12.2017 10.133.812 TL 608.551
14.07.2017 9.632.541 TL 769.557
17.12.2015 17.170.964 TL 1.149.329
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
11.07.2014 7.012.474 TL 626.476
14.12.2012 12.475.206 TL 1.064.089
04.11.2011 3.115.640 TL 255.592
05.08.2011 2.968.266 TL 306.864
23.01.2009 1.456.059 TL 168.687
22.12.2006 2.013.852 TL 227.093
16.12.2005 3.082.657 TL 431.929
06.08.2004 681.457 TL 107.721
19.12.2003 7.489.418 TL 1.252.640
20.12.2002 6.520.784 TL 1.459.205