Andrew Stanton

Andrew Stanton

Doğum Bilgisi

3 Aralık 1965

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kayıp Balık Dori 2 Eylül 2016
UIP Türkiye 617.320 7.408.151
UIP Türkiye 151.607 1.712.919
Oyuncak Hikayesi 3 2 Temmuz 2010
UIP Türkiye 337.599 3.672.533
Vol-i 26 Eylül 2008
UIP Türkiye 174.447 1.488.597
Kayıp Balık Nemo 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 63.374 730.395
Sevimli Canavarlar 19 Nisan 2002
UIP Türkiye 27.239 335.378
Oyuncak Hikayesi 2 12 Mayıs 2000
UIP Türkiye 149.549 283.062
UIP Türkiye 144.143 169.528