Andrea Guerra

Andrea Guerra

Doğum Bilgisi

22 Ekim 1961

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayran 5 Ağustos 2016
CGV Mars D. 1.907 26.178
Nine 26 Şubat 2010
Medyavizyon 54.854 666.142
Özen Film 33.753 331.259
Umudunu Kaybetme 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 106.289 937.788
Elveda Aşkım 6 Ekim 2006
Chantier 3.558 27.702
Kutsal Yürek 25 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 49.166 401.633
Hotel Rwanda 23 Eylül 2005
Medyavizyon 16.861 116.722
Esir Ruhlar 16 Eylül 2005
Özen Film 3.010 24.537
Nefes Alıyorum 2 Temmuz 2004
Özen Film 3.725 23.959
Angela 5 Mart 2004
Özen Film 9.650 64.056
Karşı Pencere 12 Aralık 2003
Warner Bros. Türkiye 181.479 1.246.575
Cahil Periler 28 Eylül 2001
Warner Bros. Türkiye 97.999 374.536