Andrea Di Stefano

Andrea Di Stefano

Doğum Bilgisi

15 Aralık 1971

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muhbir 25 Ekim 2019
Chantier 3.864 90.807
Escobar: Kayıp Cennet 26 Haziran 2015
Bir Film 10.078 114.943
Pi'nin Yaşamı 28 Aralık 2012
Tiglon 431.501 5.320.289
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 237.405 2.715.672
Nine 26 Şubat 2010
Medyavizyon 54.854 666.142
Dönüşüm 4 Aralık 2009
Tiglon 12.441 130.507
Kutsal Yürek 25 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 49.166 401.633
Angela 5 Mart 2004
Özen Film 9.650 64.056