Amir Mokri

Doğum Yılı

1956

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.08.2015 ₺1.811.551 139.982
27.06.2014 ₺8.452.821 741.601
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
29.06.2011 ₺6.859.258 646.540
14.01.2011 ₺2.599.014 251.543
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
04.04.2008 ₺1.332.297 154.458
04.01.2008 ₺2.789.547 337.251
14.10.2005 ₺1.443.158 193.587
30.07.2004 ₺731.649 112.111
03.10.2003 ₺630.297 109.385
30.11.2001 ₺903.290 253.468
08.12.2000 ₺381.825 167.103
26.07.1996 - -
12.06.1992 - -
03.04.1992 - -
11.10.1991 - -
21.12.1990 - -

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.