Alper Kıvılcım

Alper Kıvılcım


Gelecek Filmler

Malazgirt 1071 Aksiyon, Savaş, Tarihi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

29 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Efsunlu Ayin 21 Şubat 2020
CGV Mars D. 33.781 503.467
Sir-Ayet 2 27 Eylül 2019
CGV Mars D. 33.501 537.305
Akıllara Seza 19 Temmuz 2019
CGV Mars D. 25.187 359.790
CGV Mars D. 54.044 804.314
Alem-i Cin 2 3 Mayıs 2019
CGV Mars D. 58.750 901.583
CGV Mars D. 50.386 591.659
Alem-i Cin 23 Şubat 2018
CGV Mars D. 107.973 1.234.368
Deccal 2 16 Haziran 2017
CGV Mars D. 93.081 1.067.472
Sinyalciler 16 Haziran 2017
FFD 42.809 488.631
CGV Mars D. 24.007 257.460
Ammar 2: Cin İstilası 17 Haziran 2016
CGV Mars D. 64.860 692.919
Pinema - -
Gassal 18 Aralık 2015
TME Films 13.449 137.981
Kü'fa: Cin Kapanı 16 Ekim 2015
Bir Film 28.176 282.835
Deccal 24 Temmuz 2015
CGV Mars D. 170.190 1.747.219
Alkarısı: Cinnet 26 Haziran 2015
Chantier 34.451 354.702
Azazil: Düğüm 29 Ağustos 2014
Roll Caption 179.236 1.669.405
Ammar: Cin Tarikatı 21 Mart 2014
Tiglon 119.850 1.024.534
Bendeyar 14 Ekim 2011
Özen Film 63.641 459.242