Ali Aga

Ali Aga


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.10.2020 94.836 TL 5.380
20.09.2019 159.062 TL 12.043
25.05.2018 49.830 TL 6.322
12.01.2018 547.364 TL 44.812
08.12.2017 - -
02.12.2016 77.861 TL 10.503
16.09.2016 229.576 TL 25.766
25.12.2015 75.039 TL 7.709
27.11.2015 964.950 TL 87.025
19.06.2015 116.619 TL 11.838
17.04.2015 128.776 TL 13.538
23.01.2015 25.198 TL 2.807
26.09.2014 41.734 TL 3.682
06.12.2013 54.722 TL 5.253
18.10.2013 18.112 TL 1.751
06.09.2013 31.739 TL 3.569

Diğer Filmleri