Ali Aga

Ali Aga


Gelecek Filmler

Nasipse Adayız Dram, Komedi, Politik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

30 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Görülmüştür 20 Eylül 2019
Başka Sinema 11.872 156.000
Yol Kenarı 25 Mayıs 2018
Kurmaca Film 6.322 49.830
Daha 12 Ocak 2018
Bir Film 44.812 547.364
Genç Pehlivanlar 8 Aralık 2017
Kaliber Film - -
Mavi Bisiklet 2 Aralık 2016
M3 Film 10.503 77.861
Kalandar Soğuğu 16 Eylül 2016
M3 Film 25.766 229.576
Toz Bezi 25 Aralık 2015
Ahu Film 7.709 75.039
Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015
CGV Mars D. 87.025 964.950
Kuzu 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 11.838 116.619
Eksik 17 Nisan 2015
M3 Film 13.538 128.776
M3 Film 2.807 25.198
Ben O Değilim 26 Eylül 2014
M3 Film 3.682 41.734
Saroyan Ülkesi 6 Aralık 2013
M3 Film 5.253 54.722
Gözümün Nuru 18 Ekim 2013
Chantier 1.751 18.112
Şimdiki Zaman 6 Eylül 2013
M3 Film 3.569 31.739