Alexandre Desplat

Alexandre Desplat

Doğum Tarihi

23 Ağustos 1961

Yaş

59


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Temmuz 2021
The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.08.2020 19.657 TL 1.045
14.02.2020 708.157 TL 29.405
05.06.2019 5.936.675 TL 375.793
29.03.2019 116.375 TL 8.622
08.02.2019 62.563 TL 4.364
20.04.2018 120.896 TL 7.660
16.02.2018 1.233.246 TL 99.769
08.12.2017 190.555 TL 13.816
27.07.2017 2.497.073 TL 191.779
05.05.2017 36.037 TL 3.115
23.12.2016 327.897 TL 20.478
25.11.2016 71.278 TL 4.096
02.09.2016 160.463 TL 10.349
12.02.2016 504.816 TL 29.811
15.01.2016 189.323 TL 15.737
11.09.2015 38.399 TL 2.996
20.02.2015 400.351 TL 32.173
20.02.2015 2.136.565 TL 152.428
06.06.2014 58.014 TL 5.128
16.05.2014 3.117.212 TL 270.226
09.05.2014 63.812 TL 6.725
11.04.2014 1.296.523 TL 88.965
21.03.2014 1.229.374 TL 100.118
03.05.2013 172.985 TL 14.684
08.02.2013 265.392 TL 21.377
11.01.2013 4.853.465 TL 432.260
30.11.2012 964.080 TL 75.360
25.05.2012 177.728 TL 15.184
16.12.2011 265.722 TL 22.230
25.11.2011 761.032 TL 63.588
25.11.2011 67.042 TL 6.077
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
01.01.2010 113.449 TL 10.659
20.11.2009 10.817.434 TL 1.243.754
06.11.2009 274.310 TL 22.843
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
23.01.2009 116.275 TL 11.828
01.02.2008 1.101.785 TL 130.457
07.12.2007 3.576.536 TL 443.229
02.11.2007 124.967 TL 12.572
03.08.2007 70.841 TL 7.597
23.02.2007 569.218 TL 59.395
16.02.2007 408.150 TL 42.676
09.06.2006 337.413 TL 46.488
31.03.2006 548.579 TL 71.991
30.09.2005 286.080 TL 35.937
29.04.2005 631.348 TL 90.355
26.03.2004 194.334 TL 31.221