Alexandre Desplat

Alexandre Desplat

Doğum Tarihi

23 Ağustos 1961

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 - -
28.08.2020 ₺19.657 1.045
14.02.2020 ₺708.157 29.405
05.06.2019 ₺5.936.675 375.793
29.03.2019 ₺116.375 8.622
08.02.2019 ₺62.563 4.364
20.04.2018 ₺120.896 7.660
16.02.2018 ₺1.233.246 99.769
08.12.2017 ₺190.555 13.816
27.07.2017 ₺2.497.073 191.779
05.05.2017 ₺36.037 3.115
23.12.2016 ₺327.897 20.478
25.11.2016 ₺71.278 4.096
02.09.2016 ₺160.463 10.349
12.02.2016 ₺504.816 29.811
15.01.2016 ₺189.323 15.737
11.09.2015 ₺38.399 2.996
20.02.2015 ₺400.351 32.173
20.02.2015 ₺2.136.565 152.428
06.06.2014 ₺58.014 5.128
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
09.05.2014 ₺63.812 6.725
11.04.2014 ₺1.296.523 88.965
21.03.2014 ₺1.229.374 100.118
03.05.2013 ₺172.985 14.684
08.02.2013 ₺265.392 21.377
11.01.2013 ₺4.853.465 432.260
30.11.2012 ₺964.080 75.360
25.05.2012 ₺177.728 15.184
16.12.2011 ₺265.722 22.230
25.11.2011 ₺761.032 63.588
25.11.2011 ₺67.042 6.077
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
01.01.2010 ₺113.449 10.659
20.11.2009 ₺10.817.434 1.243.754
06.11.2009 ₺274.310 22.843
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
23.01.2009 ₺116.275 11.828
01.02.2008 ₺1.101.785 130.457
07.12.2007 ₺3.576.536 443.229
02.11.2007 ₺124.967 12.572
03.08.2007 ₺70.841 7.597
23.02.2007 ₺569.218 59.395
16.02.2007 ₺408.150 42.676
09.06.2006 ₺337.413 46.488
31.03.2006 ₺548.579 71.991
30.09.2005 ₺286.080 35.937
29.04.2005 ₺631.348 90.355
26.03.2004 ₺194.334 31.221