Alexandre Desplat

Alexandre Desplat

Doğum Bilgisi

23 Ağustos 1961

Yaş

59


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
UIP 375.793 5.936.675
Kursk 29 Mart 2019
CGV Mars D. 8.622 116.375
Sisters Biraderler 8 Şubat 2019
Chantier 4.364 62.563
Köpek Adası 20 Nisan 2018
TME Films 7.660 120.896
Suyun Sesi 16 Şubat 2018
TME Films 99.769 1.233.246
Suburbicon 8 Aralık 2017
Bir Film 13.816 190.555
TME Films 191.779 2.497.073
Derinliklere Yolculuk 5 Mayıs 2017
Başka Sinema 3.115 36.037
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Pastoral Amerika 25 Kasım 2016
TME Films 4.096 71.278
Hayat Işığım 2 Eylül 2016
PinemArt 10.349 160.463
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP 29.811 504.816
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
Her Şey Güzel Olacak 11 Eylül 2015
M3 Film 2.996 38.399
Boyun Eğmez 20 Şubat 2015
UIP 32.173 400.351
Enigma 20 Şubat 2015
Pinema 152.428 2.136.565
Suç Şehri 6 Haziran 2014
M3 Film 5.128 58.014
Godzilla 16 Mayıs 2014
Warner Bros. 270.226 3.117.212
Umudun Peşinde 9 Mayıs 2014
M3 Film 6.725 63.812
Tiglon 88.965 1.296.523
Hazine Avcıları 21 Mart 2014
Tiglon 100.118 1.229.374
Pas ve Kemik 3 Mayıs 2013
PinemArt 14.684 172.985
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Efsane Beşli 11 Ocak 2013
UIP 432.260 4.853.465
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. 75.360 964.080
Moonrise Kingdom 25 Mayıs 2012
Chantier 15.184 177.728
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Zirveye Giden Yol 25 Kasım 2011
UIP 63.588 761.032
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Zoraki Kral 18 Şubat 2011
UIP 154.705 1.913.085
Warner Bros. 798.432 7.557.967
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Coco Chanel'den Önce 6 Kasım 2009
Chantier 22.843 274.310
Warner Bros. 465.319 4.212.868
Largo Winch 23 Ocak 2009
Pinema 11.828 116.275
Sihirli Oyunçakcı 1 Şubat 2008
UIP 130.457 1.101.785
Altın Pusula 7 Aralık 2007
Medyavizyon 443.229 3.576.536
Dikkat, Şehvet 2 Kasım 2007
35 Milim 12.572 124.967
Kraliçe 23 Şubat 2007
Bir Film 59.395 569.218
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. 42.676 408.150
Firewall 9 Haziran 2006
Warner Bros. 46.488 337.413
Casanova 31 Mart 2006
UIP 71.991 548.579
Öfkeli Aşıklar 30 Eylül 2005
Chantier 35.937 286.080
Rehine 29 Nisan 2005
Warner Bros. 90.355 631.348
İnci Küpeli Kız 26 Mart 2004
Chantier 31.221 194.334