Alex Heffes

Alex Heffes

Doğum Bilgisi

2 Eylül 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Queen of Katwe 13 Ocak 2017
UIP Türkiye 1.599 26.871
Baskın Günü 27 Nisan 2016
CGV Mars D. 34.576 415.347
Son Efsane 25 Aralık 2015
M3 Film 3.080 29.613
Pinema 14.077 161.915
Kaçış Planı 10 Ocak 2014
Tiglon 73.255 844.815
Kız ve Kurt 1 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 69.882 681.170
Ayin (2011) 11 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 144.531 1.439.120
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP Türkiye 70.161 698.923
Özen Film 8.882 65.633
Travma 4 Şubat 2005
KenDa 13.745 88.050