Alberto Iglesias

Alberto Iglesias


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.10.2019 529.634 TL 26.353
26.07.2019 124.534 TL 9.093
12.01.2018 15.393 TL 1.394
28.10.2016 302.859 TL 20.511
18.12.2015 22.064 TL 1.792
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
16.05.2014 244.312 TL 18.743
10.05.2013 176.694 TL 16.023
25.05.2012 58.429 TL 6.900
10.02.2012 330.583 TL 28.855
15.07.2011 48.746 TL 6.484
08.01.2010 225.101 TL 19.281
03.11.2006 454.801 TL 54.446
02.06.2006 298.497 TL 37.156
15.10.2004 134.765 TL 18.112
08.10.2004 24.077 TL 4.011
01.11.2002 434.942 TL 83.798
14.06.2002 45.792 TL 11.893
26.05.2000 93.758 TL 40.399
19.08.1994 - -