Alberto Iglesias

Alberto Iglesias


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Acı ve Zafer 11 Ekim 2019
Bir Film 26.353 529.634
Yuli 26 Temmuz 2019
Başka Sinema 9.093 124.534
Zirve 12 Ocak 2018
Filmartı 1.394 15.393
Julieta 28 Ekim 2016
Bir Film 20.511 302.859
Ma Ma 18 Aralık 2015
Bir Film 1.792 22.064
TME Films 342.027 4.293.389
Pinema 18.743 244.312
Aklımı Oynatacağım 10 Mayıs 2013
Tiglon 16.023 176.694
Şeytanın Yüzü 25 Mayıs 2012
M3 Film 6.900 58.429
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Yağmuru Bile 15 Temmuz 2011
M3 Film 6.484 48.746
Chantier 19.281 225.101
Dönüş (2006) 3 Kasım 2006
Chantier 54.446 454.801
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 37.156 298.497
Kötü Eğitim 15 Ekim 2004
Medyavizyon 18.112 134.765
Sır Film 4.011 24.077
Konuş Onunla 1 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 83.798 434.942
Lucia 14 Haziran 2002
Özen Film 11.893 45.792
Bir Film Warner Bros. Türkiye 40.399 93.758