Alba Rohrwacher

Alba Rohrwacher


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çarpıcı Kız 25 Ekim 2019
Başka Sinema 753 8.363
Mutlu Lazzaro 1 Mart 2019
Filmartı 5.303 57.884
İsmail'in Hayaletleri 4 Ağustos 2017
Başka Sinema 3.612 42.151
Aç Kalpler 7 Ağustos 2015
M3 Film 3.836 52.716
Mutluluk 29 Mart 2013
M3 Film 824 6.891
Benim Adım Aşk 14 Ocak 2011
M3 Film 10.030 115.346
Abim Evin Tek Çocuğu 30 Kasım 2007
Özen Film 16.950 161.011
Melissa P. 30 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 59.808 432.177