Alan Silvestri

Alan Silvestri

Doğum Bilgisi

26 Mart 1950

Yaş

70


Gelecek Filmler

The Croods 2 Animasyon

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

25 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
UIP 1.909.967 27.311.663
Warner Bros. 181.482 2.977.183
Müttefik 2 Aralık 2016
UIP 261.795 3.635.447
Warner Bros. 55.944 896.826
TME Films 115.632 1.392.252
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
Crood'lar 12 Nisan 2013
Tiglon 256.800 2.656.578
Uçuş 7 Aralık 2012
UIP 116.640 1.330.846
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP 666.520 7.660.682
UIP 204.032 2.030.716
A-Takımı 20 Ağustos 2010
Tiglon 84.198 667.148
Yeni Yıl Şarkısı 20 Kasım 2009
UIP 42.590 459.390
UIP 175.085 1.449.217
Müzede Bir Gece 2 22 Mayıs 2009
Tiglon 154.705 1.142.002
Warner Bros. 306.958 3.037.590
Müzede Bir Gece 29 Aralık 2006
Özen Film 95.396 771.157
Vahşi Doğa 14 Nisan 2006
UIP 150.686 1.014.265
Kutup Ekspresi 14 Ocak 2005
Warner Bros. 219.274 1.419.611
Van Helsing 7 Mayıs 2004
UIP 357.876 2.060.954
Warner Bros. 195.906 1.061.211
Kimlik 15 Ağustos 2003
Warner Bros. 167.934 912.836
Aşk Masalı 11 Nisan 2003
Warner Bros. 151.567 848.400
Lilo ve Stiç 6 Eylül 2002
UIP 72.561 302.264
Stuart Little 2 16 Ağustos 2002
Warner Bros. 206.307 756.667
Tesadüf 24 Mayıs 2002
UIP 75.845 320.381
Showtime 12 Nisan 2002
Warner Bros. 199.896 824.003
Meksikalı 6 Temmuz 2001
UIP 443.980 1.188.038
Mumya Geri Dönüyor 18 Mayıs 2001
UIP 714.887 1.788.485
Kadınlar Ne İster ? 23 Şubat 2001
Warner Bros. 685.785 1.726.081
Yeni Hayat 23 Şubat 2001
UIP 370.950 970.301
Gizli Gerçek 24 Kasım 2000
Özen Film 509.005 1.099.246
Soygun (2000) 11 Ağustos 2000
UIP 57.303 129.964
Küçük Kardeşim 10 Mart 2000
Warner Bros. 342.568 619.812
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. 197.437 250.231
Kutsal Adam 19 Şubat 1999
UIP 163.503 195.079
Komik Tuzak 30 Ekim 1998
UIP 39.417 50.070
Zor Hedef Fare 17 Nisan 1998
UIP 137.244 97.363
Volcano 14 Kasım 1997
Özen Film 109.472 56.664
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. - -
Ahmaklar Acele Eder 30 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
UIP - -
Geleceğe Dönüş 3 24 Ağustos 1990
UIP - -
Geleceğe Dönüş 2 26 Ocak 1990
UIP - -