Alan Silvestri

Alan Silvestri

Doğum Tarihi

26 Mart 1950

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.08.2021 ₺2.267.752 104.569
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
30.03.2018 ₺2.977.183 181.482
02.12.2016 ₺3.635.447 261.795
09.10.2015 ₺896.826 55.944
02.01.2015 ₺1.392.252 115.632
02.08.2013 ₺1.371.212 131.531
12.04.2013 ₺2.656.578 256.800
07.12.2012 ₺1.330.846 116.640
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
02.09.2011 ₺2.030.716 204.032
20.08.2010 ₺667.148 84.198
20.11.2009 ₺459.390 42.590
07.08.2009 ₺1.449.217 175.085
22.05.2009 ₺1.142.002 154.705
30.11.2007 ₺3.037.590 306.958
29.12.2006 ₺771.157 95.396
14.04.2006 ₺1.014.265 150.686
14.01.2005 ₺1.419.611 219.274
07.05.2004 ₺2.060.954 357.876
29.08.2003 ₺1.061.211 195.906
15.08.2003 ₺912.836 167.934
11.04.2003 ₺848.400 151.567
06.09.2002 ₺302.264 72.561
16.08.2002 ₺756.667 206.307
24.05.2002 ₺320.381 75.845
12.04.2002 ₺824.003 199.896
06.07.2001 ₺1.188.038 443.980
18.05.2001 ₺1.788.485 714.887
23.02.2001 ₺1.726.081 685.785
23.02.2001 ₺970.301 370.950
24.11.2000 ₺1.099.246 509.005
11.08.2000 ₺129.964 57.303
10.03.2000 ₺619.812 342.568
02.04.1999 ₺250.231 197.437
19.02.1999 ₺195.079 163.503
30.10.1998 ₺50.070 39.417
17.04.1998 ₺97.363 137.244
14.11.1997 ₺56.664 109.472
31.10.1997 - -
30.05.1997 - -
07.02.1997 - -
24.11.1995 - -
11.08.1995 - -
13.01.1995 - -
11.11.1994 - -
28.10.1994 - -
07.10.1994 - -
09.09.1994 - -
29.07.1994 - -
21.01.1994 - -
15.01.1993 - -
08.01.1993 - -
25.12.1992 - -
16.10.1992 - -
05.06.1992 - -
19.07.1991 - -
05.07.1991 - -
24.08.1990 - -
20.07.1990 - -
20.04.1990 - -
26.01.1990 - -