Alan Alda

Alan Alda


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Seninle Bir Ömür 29 Mayıs 2015
TME Films 38.647 424.638
Kule Soygunu 4 Kasım 2011
UIP Türkiye 104.348 1.123.262
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 206.034 1.467.692
Kadınlar Ne İster ? 23 Şubat 2001
Warner Bros. Türkiye 685.785 1.726.081
Aşkımın Hedefisin 7 Ağustos 1998
Özen Film 49.973 50.788
Çılgın Şehir 24 Temmuz 1998
Warner Bros. Türkiye 88.928 77.295
Warner Bros. Türkiye 108.600 72.811
Warner Bros. Türkiye - -
Tatlı Bela ile Flört 27 Eylül 1996
Film Pop - -
Avşar Film - -
Bir Cinayet Sırrı 20 Mayıs 1994
Warner Bros. Türkiye - -