Aidan Quinn

Aidan Quinn

Doğum Bilgisi

8 Mart 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
50 Cesur Kemancı 25 Şubat 2000
UIP Türkiye 50.968 124.008
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. Türkiye 197.437 250.231
Richard'ı Ararken 9 Mayıs 1997
Özen Film 8.170 4.052
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -
İhtiras Rüzgarları 5 Mayıs 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Özel Takip 18 Mayıs 1990
Warner Bros. Türkiye - -