Ahmet Sesigürgil


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karakomik Filmler 2 17 Ocak 2020
UIP Türkiye 440.817 8.502.120
Karakomik Filmler 18 Ekim 2019
UIP Türkiye 700.519 13.390.936
Dört Köşeli Üçgen 27 Temmuz 2018
Başka Sinema 5.576 47.431
Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık 2017
CGV Mars D. 622.674 7.361.120
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
Limonata 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 76.449 856.075
Silsile 7 Mart 2014
UIP Türkiye 31.088 329.784
Sen Kimsin? 2 Mart 2012
UIP Türkiye 1.592.471 14.218.718
Medyavizyon 1.141.844 9.501.115
Gölge (2009) 20 Mart 2009
Özen Film 6.712 46.601
KenDa 1.329 10.341