Ahmet Can Çakırca

Ahmet Can Çakırca

Doğum Tarihi

4 Aralık 1973

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.09.2019 ₺2.708.618 189.459
09.08.2019 ₺641.231 68.415
25.01.2019 ₺1.360.024 102.517
19.10.2018 ₺291.657 22.151
05.10.2018 ₺517.237 41.210
09.03.2018 ₺40.611 3.364
06.10.2017 ₺929.534 84.614
22.09.2017 ₺47.724 4.732
12.05.2017 ₺102.701 11.281
24.03.2017 ₺22.963 2.127
23.10.2015 ₺182.743 18.466
13.03.2015 ₺1.020.689 103.962
31.10.2014 ₺3.165.413 309.632
07.03.2014 ₺1.181.027 129.210
17.01.2014 ₺990.827 97.575
20.09.2013 ₺156.970 15.662
29.03.2013 ₺14.910.817 2.145.545
23.11.2012 ₺7.583.639 841.124
11.05.2012 ₺116.599 16.260
18.11.2011 ₺436.237 45.253
17.12.2010 ₺435.689 55.772
16.04.2010 ₺62.155 8.376
09.04.2010 ₺26.692 3.511
18.12.2009 ₺1.187.524 138.957
26.12.2008 ₺1.762.617 228.490
14.11.2008 ₺263.078 39.687
16.02.2007 ₺1.554.536 208.011
05.05.2000 ₺110.843 60.267