Ahmet Can Çakırca

Ahmet Can Çakırca

Doğum Tarihi

4 Aralık 1973

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.09.2019 2.708.618 TL 189.459
09.08.2019 641.231 TL 68.415
25.01.2019 1.360.024 TL 102.517
19.10.2018 291.657 TL 22.151
05.10.2018 517.237 TL 41.210
09.03.2018 40.611 TL 3.364
06.10.2017 929.534 TL 84.614
22.09.2017 47.724 TL 4.732
12.05.2017 102.631 TL 11.277
24.03.2017 22.963 TL 2.127
23.10.2015 182.743 TL 18.466
13.03.2015 1.020.689 TL 103.962
31.10.2014 3.165.413 TL 309.632
07.03.2014 1.181.027 TL 129.210
17.01.2014 990.827 TL 97.575
20.09.2013 156.970 TL 15.662
29.03.2013 14.910.817 TL 2.145.545
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
11.05.2012 116.599 TL 16.260
18.11.2011 436.237 TL 45.253
17.12.2010 435.689 TL 55.772
16.04.2010 62.155 TL 8.376
09.04.2010 26.692 TL 3.511
18.12.2009 1.187.524 TL 138.957
26.12.2008 1.762.617 TL 228.490
14.11.2008 263.078 TL 39.687
16.02.2007 1.554.536 TL 208.011
05.05.2000 110.843 TL 60.267