Adrian Biddle

Adrian Biddle

Doğum Tarihi

20 Temmuz 1952

Ölüm Tarihi

7 Aralık 2005 (Yaş 53)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.08.2006 207.444 TL 28.051
31.03.2006 892.125 TL 123.495
03.12.2004 1.843.609 TL 256.918
09.07.2004 447.268 TL 62.209
15.08.2003 124.220 TL 24.439
04.10.2002 273.779 TL 66.306
07.09.2001 271.996 TL 86.531
18.05.2001 1.788.485 TL 714.887
14.01.2000 774.099 TL 395.667
18.06.1999 1.412.686 TL 1.113.193
19.02.1999 195.079 TL 163.503
28.11.1997 - -
28.03.1997 - -
24.11.1995 - -
20.10.1995 45.036 TL 333.544
21.10.1994 - -
20.12.1991 - -