Adam LeFevre

Adam LeFevre

Doğum Tarihi

11 Ağustos 1950

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.02.2017 20.988 TL 1.247
18.05.2012 852.234 TL 79.353
23.04.2010 889.332 TL 89.718
16.10.2009 11.637 TL 939
02.05.2008 600.871 TL 68.490
19.10.2007 797.678 TL 87.914
30.06.2006 121.595 TL 16.900
23.09.2005 28.727 TL 3.772
01.04.2005 553.270 TL 74.110
18.03.2005 1.179.136 TL 162.213
17.12.2004 319.874 TL 40.706
28.02.2003 1.727.500 TL 335.203
08.02.2002 611.997 TL 157.950
25.02.2000 124.008 TL 50.968
01.01.1999 108.352 TL 83.577
25.09.1998 112.220 TL 103.851
06.06.1997 - -
10.02.1995 - -
14.10.1994 - -
26.08.1994 - -
11.03.1994 - -
07.06.1991 - -