Adam LeFevre

Adam LeFevre

Doğum Tarihi

11 Ağustos 1950

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.02.2017 ₺20.988 1.247
18.05.2012 ₺852.234 79.353
23.04.2010 ₺889.332 89.718
16.10.2009 ₺11.637 939
02.05.2008 ₺600.871 68.490
19.10.2007 ₺797.678 87.914
30.06.2006 ₺121.595 16.900
23.09.2005 ₺28.727 3.772
01.04.2005 ₺553.270 74.110
18.03.2005 ₺1.179.136 162.213
17.12.2004 ₺319.874 40.706
28.02.2003 ₺1.727.500 335.203
08.02.2002 ₺611.997 157.950
25.02.2000 ₺124.008 50.968
01.01.1999 ₺108.352 83.577
25.09.1998 ₺112.220 103.851
06.06.1997 - -
10.02.1995 - -
14.10.1994 - -
26.08.1994 - -
11.03.1994 - -
07.06.1991 - -