Aasif Mandvi

Aasif Mandvi

Doğum Tarihi

5 Mart 1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.04.2016 515.144 TL 37.305
11.07.2014 95.029 TL 7.585
12.07.2013 563.020 TL 49.718
01.02.2013 154.115 TL 11.597
02.11.2012 154.397 TL 15.493
18.05.2012 852.234 TL 79.353
18.11.2011 188.532 TL 14.410
23.07.2010 4.900.901 TL 438.639
19.06.2009 1.117.590 TL 120.969
23.03.2007 1.685.391 TL 183.790
02.07.2004 4.408.698 TL 752.585
03.12.1999 302.985 TL 153.807
17.09.1999 869.529 TL 493.032
02.04.1999 290.139 TL 233.142