Aasif Mandvi

Aasif Mandvi

Doğum Tarihi

5 Mart 1966

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.04.2016 ₺515.144 37.305
11.07.2014 ₺95.029 7.585
12.07.2013 ₺563.020 49.718
01.02.2013 ₺154.115 11.597
02.11.2012 ₺154.397 15.493
18.05.2012 ₺852.234 79.353
18.11.2011 ₺188.532 14.410
23.07.2010 ₺4.900.901 438.639
19.06.2009 ₺1.117.590 120.969
23.03.2007 ₺1.685.391 183.790
02.07.2004 ₺4.408.698 752.585
03.12.1999 ₺302.985 153.807
17.09.1999 ₺869.529 493.032
02.04.1999 ₺290.139 233.142

Diğer Filmleri