Aaron Zigman

Aaron Zigman

Doğum Tarihi

6 Ocak 1963

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.04.2017 88.430 TL 6.975
29.04.2016 14.975 TL 1.288
26.06.2015 59.257 TL 5.129
17.10.2014 248.059 TL 20.066
02.05.2014 1.058.511 TL 86.775
12.07.2013 396.183 TL 45.981
23.09.2011 392.562 TL 34.449
11.06.2010 1.164.752 TL 102.004
11.06.2010 198.720 TL 18.926
25.09.2009 1.395.449 TL 137.566
14.08.2009 704.049 TL 78.867
19.06.2009 1.117.590 TL 120.969
30.05.2008 1.560.293 TL 163.232
25.04.2008 474.919 TL 58.635
01.02.2008 1.101.785 TL 130.457
21.12.2007 79.398 TL 8.451
16.03.2007 548.756 TL 68.267
09.03.2007 624.311 TL 74.378
17.05.2002 224.064 TL 57.051

Diğer Filmleri