Aaron Zigman

Aaron Zigman

Doğum Bilgisi

6 Ocak 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Baraka 7 Nisan 2017
TME Films 6.975 88.430
Bay Doğru 29 Nisan 2016
TME Films 1.288 14.975
Onur 26 Haziran 2015
M3 Film 5.129 59.257
Unutulmaz Aşk 17 Ekim 2014
Pinema 20.066 248.059
Öteki Kadın 2 Mayıs 2014
Tiglon 86.775 1.058.511
Kahraman Uzaylılar 12 Temmuz 2013
Tiglon 45.981 396.183
UIP Türkiye 34.449 392.562
Sex and the City 2 11 Haziran 2010
Warner Bros. Türkiye 102.004 1.164.752
Son Şarkı 11 Haziran 2010
UIP Türkiye 18.926 198.720
Warner Bros. Türkiye 137.566 1.395.449
Kız Kardeşimin Hikayesi 14 Ağustos 2009
Warner Bros. Türkiye 78.867 704.049
Teklif 19 Haziran 2009
UIP Türkiye 120.969 1.117.590
Sex and the City 30 Mayıs 2008
UIP Türkiye 163.232 1.560.293
Sokak Dansı 25 Nisan 2008
UIP Türkiye 58.635 474.919
Sihirli Oyunçakcı 1 Şubat 2008
UIP Türkiye 130.457 1.101.785
Merhaba Dünyalı 21 Aralık 2007
35 Milim 8.451 79.398
UIP Türkiye 68.267 548.756
Rehine 9 Mart 2007
UIP Türkiye 74.378 624.311
John Q 17 Mayıs 2002
Warner Bros. Türkiye 57.051 224.064