Aaron Zigman

Aaron Zigman

Doğum Tarihi

6 Ocak 1963

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.04.2017 ₺88.430 6.975
29.04.2016 ₺14.975 1.288
26.06.2015 ₺59.257 5.129
17.10.2014 ₺248.059 20.066
02.05.2014 ₺1.058.511 86.775
12.07.2013 ₺396.183 45.981
23.09.2011 ₺392.562 34.449
11.06.2010 ₺1.164.752 102.004
11.06.2010 ₺198.720 18.926
25.09.2009 ₺1.395.449 137.566
14.08.2009 ₺704.049 78.867
19.06.2009 ₺1.117.590 120.969
30.05.2008 ₺1.560.293 163.232
25.04.2008 ₺474.919 58.635
01.02.2008 ₺1.101.785 130.457
21.12.2007 ₺79.398 8.451
16.03.2007 ₺548.756 68.267
09.03.2007 ₺624.311 74.378
17.05.2002 ₺224.064 57.051

Diğer Filmleri