Aaron Eckhart

Aaron Eckhart

Doğum Bilgisi

12 Mart 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Midway 29 Kasım 2019
CGV Mars D. 44.544 903.983
Şeytanın Oğlu 30 Aralık 2016
Bir Film 20.674 216.309
Sully 9 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 175.055 2.517.294
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
Pinema 259.030 3.219.554
Mutluluğun Peşinde 22 Nisan 2011
M3 Film 30.914 313.690
Warner Bros. Türkiye 113.358 1.137.795
Tabu 10 Temmuz 2009
Tiglon 7.261 56.755
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 446.708 3.752.996
Hesaplaşma (2004) 5 Mart 2004
UIP Türkiye 86.643 567.600
Kor (2003) 4 Nisan 2003
UIP Türkiye 96.919 487.911
Tutku 4 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 120.115 561.036
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 138.277 307.980