Zack Snyder's Justice League'den kamera arkası videosu yayınlandı

2.173 Gösterim
23 Mart 2021 12:34
Zack Snyder's Justice League'den kamera arkası videosu yayınlandı

18 Mart'tan itibaren seyirciyle buluşan Zack Snyder's Justice League'den, Snyder'ın ek çekimlerle birlikte yeniden kurguladığı dört saatlik yeni versiyonun kamera arkası sürecini gözler önüne seren bir video yayınlandı.


2017'den bu yana süren $ReleasetheSnyderCut hareketi, geçen hafta itibarıyla amacına ulaştı. Pandeminin ilk dönemlerinde hayranları dinleyerek Zack Snyder'ın kendi vizyonuna uygun bir Justice League ile seyirci karşısına çıkması için bir şans ve $70 milyon gibi bir ekstra bütçe veren Warner Bros., dört saat süren ve 2017'de gösterime giren Justice League'e kıyasla birçok farklılık barındıran Zack Snyder's Justice League'i 18 Mart'ta HBO Max'te yayınladı. 

 

Özellikle Snyder'ın sinemasının hayranları tarafından beğeni toplayan, eleştirmenler tarafından da 2017'de gösterime giren Justice League'den daha iyi bir film olduğu belirtilen Zack Snyder's Justice League'den, ek çekimler, yeni müzikler ve yeni bir kurguyla son hâlini bulan yapımın bu versiyonunun kamera arkasındaki süreci yansıtan bir video yayınlandı. Videoda özellikle ek sahne çekimleri ve oyuncuların Snyder'ın sinema vizyonu hakkında konuştukları bölümler dikkat çekiyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.